OŘECHOVÉ ŘEZY - RYCHLÉ, JEDNODUCHÉ A VÝBORNÉ

Potřebné ingredience
Testo - 25dkg másla, 25dkg cukru, 20dkg mletých ořechů, 20dkg polohrubé mouky, 5 bílků Poleva - 25dkg moučkového cukru, 5 žloutků
Postup přípravy

- změklé máslo /tuk/, cukr, ořechy a mouku ušleháme

- z bílků ušleháme sníh

- sníh vmícháme lehce do těsta

- těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech,
jde to hůře, těsto je lepivé, já si pomáhám stěrkou namočenou ve vlažné vodě

- dáme péci, každý dle svých zkušeností
- já peču na 175 stupňů asi 20 minut

- žloutky ušleháme s cukrem do pěny

- rozetřeme na horkou buchtu

- necháme vychladnout

- DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu























































































